• Hjem
  • Submission Wrestling | Horsens MMA

Grapplers Kingdom | Horsens MMA | BRAZILIAN JIU JITSU HORSENS

Hvad er Brazilian Jiu-jitsu

Submission Wrestling (også kaldet grappling eller No-Gi) er en betegnelse af en bred vifte af bryde stil arter som Braziliansk jiu jitsu, græsk romersk & fristils brydning, judo, sambo & mange andre.
Submission Wrestling er altså en blanding af alle disse, men der hvor SW skiller sig ud er i dets regelsæt. Regelsættet i SW er det regelseæt der giver udøveren de fleste muligheder og i modsætning til f.eks brydning,
hvor man vinder på positionel dominans, vinder man i SW ved at "submitte" sin modstander. Dette kan opnås gennem forskellige låse og stranguleringer, hvor ens modstander overgiver sig inden permanent skade opstår.
Træningen opdeles i teknik, drilling, situationel sparring og fri sparring og da man sparrer mod aktive modstandere, er karakteren af den modstand altid varierende og uforudsigelig hvilket gør træningen ligeså sjov som effektiv.
Sportens praktiske anvendelse og generelle effektivitet er tydeligt, idet det bliver brugt af professionelle atleter i UFC, EFC og andre blandede kampsport begivenheder over hele kloden.
Grappling holdet udgør det liggende fundament til MMA og er et absolut must hvis man har ambitioner herom og det anberfales derfor at koble det sammen med vores stående hold, som udgår det stående fundament.

Læs mere om Christian her / erfaring

Hvem kan deltager på dette hold

Undervisningen er for alle uanset niveau, poltiske eller religiøse overbevisninger og forgår i et afslappet, men respektfuld miljø.

Hvad dage er træningen

MANDAG: 18:00 -20:00
ONSDAG: 18:00 - 20:00


Nødvendig udstyr til start:

Shorts, Tshirts, tandbeskytter, Men blot start med at mød op i short og tshirts og få gang i din passion

Hvad koster det ?

Nye medlemmer -> Tjek det ud her: NYT MEDLEMSSKAB!

Vi har også særlige rabat ordninger hvis du kun vil gå til denne engang eller to om ugen - skriv her -

Kan i garanterer resultater ?

Nej, vi garanterer ikke, at du vil være PRO fighter inden for 6 uger, men vi kan garanterer, at den tid, der investeres i dig selv og dine kampteknikker, vil forbedre dit game på gulvet, så det kræver dedikation fra dig selv.

Er der kampsparring med slag og spark til hovedet ?

Nej dette er teknisk ground game træning, du får forståelse for submissions og strategisk mindset.

Uden STANDUP COMBAT - DESIGNET FOR DIG DER VIL FORBEDRER DIN GULVKAMP TIL MMA !